Binnen no-time bij u op locatie!

  A-R Woning Ontruimingen is een betrouwbare partner in het opkopen van inboedel bij een faillissement van bedrijven en organisaties. 

  Als u een partij zoekt die met u meedenkt om op goede wijze, snel en discreet te kunnen schakelen, zodat u uw bedrijfs inboedel en inventaris kunt verkopen? Dan is A-R Woning Ontruimingen voor u de professionele partner met de kennis en ervaring in het vakgebied van faillissement opkopen. 

  Wij bieden onze faillissement opkoop service aan voor bedrijven en particulieren. Wij staan iedere dag voor u klaar om u volledig te ontzorgen in de inkoop en verkoop van inboedel. Bij A-R Woning Ontruimingen vinden wij het van belang om onze inzichten en toewijding in te zetten om op goede wijze in de wensen en behoefte van onze klanten te kunnen voorzien. 

  Wil je meer informatie over onze hulp of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: info@a-rwoningontruimingen.nl of direct via: +31853014556

  Woningontruiming

  Faillissement inboedel overnemen

  Bij het opkopen van inboedel bij faillissementen kunnen wij inboedel opkopen en verkopen van partijhandel, partijgoederen en voor restpartijen. Denk hierbij aan inboedel en inventaris opkopen van: bedrijven en magazijnen, Inboedel van bedrijfspanden, Horeca opkopingen, fabrieksrestanten, meubels, randapparatuur, maar ook bij overschotten in de productie. 

  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes bij een faillissementen opkoop. Een belangrijk onderdeel is om de producten en boedels uit faillissementen op professionele wijze te onderzoeken, zodat wij u kunnen voorzien van advies over de mogelijkheden, volgens een eerlijk en goede prijs!

  Offerte aanvragen

  Faillissement verkoop meubels tegen eerlijk prijs

  Met name in de verkoop en inkoop van meubels heeft A-R Woning Ontruimingen een breed netwerk. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het opkopen van uit de horeca en hotellerie. Iedere partij die graag de inboedel wilt laten ontruimen of verkopen kan bij ons terecht voor gratis advies.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen

  Contact

  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen