Binnen no-time bij u op locatie!

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een woningontruiming in Amstelveen nodig is. U kunt de reden hebben om het huis te laten ontruimen, omdat u naar een ver oord emigreert, indien er sprake is van een recente echtscheiding of in het geval een naaste is komen te overlijden. Meer van zulke situaties zijn gewoonlijke oorzaken voor een ontruiming in Amstelveen. In veel van zulke gevallen komt er een hoop emotie vrij die invloed kan hebben op het ontruimingsproces. Als professionele ontruimer houden we bij het leegruimen met dergelijke persoonlijke situaties rekening zodat u tijdens deze periode de minste stress en zorgen ervaart. Een klant die tevreden is over onze werkwijze en de zorgvuldige manier waarop wij met uw spullen omgaan is wat A-R Woningontruimingen hoog in het vaandel heeft staan.

  Wilt u dus uw woning laten huisontruiming in Amstelveen? Laat het ons weten. Mocht u meer willen weten over hoe we te werk gaan? Dan kunt u er hieronder meer over vinden. Naast Amstelveen zijn wij actief in Amsterdam, Aalsmeer en Uithoorn.

  Woningontruiming

  Laat uw huis in Amstelveen door ons leeghalen en u wordt geheel ontzorgd

  Een belangrijk kenmerk van ons ontruimingsbedrijf in Amstelveen is dat onze vakmensen u geheel kunnen ontzorgen met het ontruimen. Vooraf spreken we duidelijk met u af wat u wilt dat er met uw inboedel en afval zal gebeuren nadat het huis is leeggehaald. De spullen uit uw woning halen is één ding, maar wij houden ook rekening met het feit dat vuil en restanten verwerkt moeten worden indien u het pand op een verantwoorde wijze wilt opleveren. Verder kunnen onze specialisten zorgen dat bruikbare inboedel niet zomaar wordt weggegooid, maar dat het een tweede bestemming krijgt. Het maakt hierbij niet uit wat u kwijt wilt. Ongeacht de inhoud die overblijft na de woningontruiming in Amstelveen kunnen wij uw overige bezittingen overnemen.

  Een andere dienst die we naast het leegruimen aanbieden is dat we herstelwerkzaamheden en reparaties uitvoeren aan het huis indien er door de jaren heen beschadigingen zijn opgetreden. Zo kunnen we de kamers in de originele staat herstellen door vloerbedekking te verwijderen, maar kunnen daarnaast ook gaten in wanden en plafonds opvullen. Onze specialisten kunnen de woonruimten zelfs bezemschoon voor u opleveren. Als u voor ontruiming in Amstelveen door onze vakmensen kiest heeft u dus niets meer om naar om te kijken!

  Offerte aanvragen

  Huisontruiming in Amstelveen door een professional

  In het geval u een woningontruiming in Amstelveen gepland heeft, maar nog geen partij heeft om het aan uit te besteden kunt u dit het beste aan ons als professional overlaten. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant tevreden is over ons werk en doen er alles aan dat u de samenwerking met ons als prettig en vlekkeloos ervaart. Wij gaan eerst het gesprek met u aan om te bespreken wat uw wensen zijn alvorens we beginnen met uw huis te ontruimen. Hierin kunt u ook de wensen van de overleden persoon doorgeven mocht het een overlijden betreffen. Zodoende zorgen we ervoor dat ons werk aan uw verwachtingen voldoet en dat u er verder geen omkijken naar hebt wanneer u de huisontruiming in Amstelveen aan ons uitbesteedt. U hoeft niet mee te helpen met het leeghalen van uw huis. Onze specialisten ontzorgen u volledig als u kiest voor woningontruiming in Amstelveen bij ons bedrijf.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen