Woningontruiming Amsterdam

Wij hebben al jaren ervaring met woningontruiming in Amsterdam. Met onze vakkundige ontruimers weten wij hoe we de kleinste panden in deze stad zo snel en efficiënt mogelijk moeten leegruimen. Neem vandaag nog contact op, vraag een advies op locatie aan en weet hoe voordelig uw woning ontruimd kan worden.

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Voor woningontruiming Amsterdam zijn wij uw specialist!

Indien u naar vakmensen zoekt voor uw woningontruiming in Amsterdam dan kunnen wij u daarbij uitstekend helpen. Ook als u een spoedontruiming nodig heeft! Er zijn tal van momenten in het leven waarop een woning ontruimd zal moeten worden. Een huisontruiming in Amsterdam kan nodig zijn wanneer u op het punt staat te emigreren of indien u door een echtscheiding gaat, er een faillissement aan dreigt te komen of als er een naast kwam te overlijden. Deze situaties zijn doorgaans niet fijn en het leegruimen gaat in de meeste gevallen gepaard met stress en veel emotie. Het ontruimen van een woning kan op zo’n moment emotioneel te veel voor betrokkenen worden. Ons ontruimingsbedrijf houdt daar echter altijd rekening mee waardoor de ontruimers die u helpen het begrip hebben voor de situatie waarin u zich verkeert. A-R Woningontruimingen uit Amsterdam wil er bij iedere ontruiming voor zorgen dat een klant niet alleen gebruik kan maken van onze diensten, maar dat u ook volledig ontzorgd wordt en tevreden bent over het eindresultaat. Of dit nu gaat om een huis leeghalen na overlijden, een spoedontruiming of bijvoorbeeld een emigratie. Wij helpen u graag! Voor een ontruiming in de hoofdstad van Nederland heb je namelijk een echte professional nodig! In de regio zijn wij ook actief voor woningontruiming in Leiden, Almere, Amstelveen en Zaandam.

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Wilt u ook een professioneel bedrijf inzetten om uw woning te ontruimen in Amsterdam? In dat geval kunt u het beste contact opnemen met één van onze vaklieden die u verder kan helpen. Maak vervolgens een afspraak, bespreek de mogelijkheden en ontvang van ons de offerte. Wilt u liever nog wat meer weten over hoe we de woningontruiming voor u regelen? Lees dan verder. Wij kunnen namelijk ook uw inboedel opkopen en uw woningontruiming na overlijden verzorgen.

Complete ontzorging bij een woning leegruimen Amsterdam

Op het moment dat u voor ons kiest om uw woning leeg te ruimen in Amsterdam dan kiest u voor kwaliteit en complete ontzorging. Wat u ook wilt dat er met uw spullen gebeurt na de huisontruiming zullen we voor u realiseren. Indien u bijvoorbeeld specifieke wensen heeft over de verkoop van uw inboedel of dat uw bezittingen ergens heen gebracht moeten worden kunt u aan ons overlaten. Onze ontruimers zorgen ervoor dat goede spullen niet zomaar worden weggegooid, maar dat het een nieuwe bestemming krijgt voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Zo kunt u de keuze maken dat nadat uw woning ontruimd is alle meubels worden gedoneerd aan een goed doel of dat A-R Woningontruimingen het van u opkoopt. In ieder geval hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoeken van kopers of het vinden van een eindbestemming. Bij het leegruimen van een huis met of zonder spoed is het bijna niet te vermijden dat er toch ook afval ontstaat. Dergelijk vuilnis kunnen wij voor u wegwerken. We letten erop dat het milieuvriendelijk gebeurt en dat het na de woningontruiming in Amsterdam op de juiste plek aankomt.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Ideale oplevering na huisontruiming Amsterdam

Bij een huisontruiming kunnen we naast het leeghalen van alle woonruimten zorgen dat het huis in uitstekende staat wordt opgeleverd. We zorgen dat bepaalde klusjes worden gedaan voordat u de sleutel afgeeft aan de volgende bewoner. Zelfs met een spoedontruiming in Amsterdam kunnen we ervoor zorgen dat de onze klusjesman efficiënt te werk gaat terwijl uw huis wordt leeggehaald door de rest van de professionals. Vaak is het zo dat een pand in een vooraf besproken staat opgeleverd moet worden nadat deze is ontruimd. Hierbij kan het gaan om het verwijderen van de vloerbedekking die er nog ligt, maar er volgens de afspraken wel uit moet. Of er zit nog overal behang op de muren terwijl de wanden kaal opgeleverd moeten worden. Bij dit soort zaken kunt u het werk overlaten aan onze specialisten die de boel herstellen of repareren. Ook kleine reparaties zoals het opvullen van gaten die in de muur zitten is aan ons team besteed. Als dit soort werk na de ontruiming is voltooid kunnen we alle kamer bezemschoon maken. Op die manier kunt u met onze woningontruiming in Amsterdam zorgen dat uw huis in prima conditie wordt opgeleverd.

Wij zijn werkzaam in:

 • Apollobuurt
 • Bijlmer
 • Buiksloot
 • Burgwallen
 • De Bongerd
 • De Pijp
 • Geuzenveld
 • Jordaan
 • Nellestein
 • Osdorp
 • Poelenburg
 • Sloterdijk
 • Slotermeer
 • Volewijck
 • Waterland
 • Weesperbuurt
 • Westpoort
 • Zuidas

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Huis leeghalen na overlijden Amsterdam

Het kan heftig zijn als een dierbare van u is komen te overlijden. In de eerste plaats door het verdriet dat het opwekt, maar in de tweede plaats door alle zaken die u eromheen moet regelen. De woningontruiming is daar één van. Echter is de kans groot dat u uw handen al vol heeft aan het plannen van de begrafenis en het versturen van alle rouwkaarten. Een huisontruiming in Mokum regelen komt dan niet goed uit. Ons ontruimingsbedrijf is ervoor om u die last van u af te nemen. Emotionele druk die op u komt te staan is zo een stuk lager wanneer wij het huis ontruimen na overlijden. U kunt zich dan geheel met uw familie en nabestaanden richten op het rouwproces.

Hoe we huizen leeghalen of een spoedontruiming realiseren op professionele wijze

Een huis leeghalen in de hoofdstad van Nederland is één ding. Om dit op een professionele werkwijze te doen is een ander. Als ervaren ontruimer weten we exact waar knelpunten liggen bij een woningontruiming of een spoedontruiming. We weten waar vaak frustraties ontstaan en waar tijdverlies kan optreden indien het ontruimen niet op de correcte wijze gebeurt. Om die reden bereiden we ons vooraf goed voor. We bespreken namelijk eerst samen met u wat u wilt dat er gebeurt tijdens de huisontruiming, hoe het zal geschieden en waar extra op gelet moet worden. Als dat inzichtelijk is geworden weet iedereen waar die aan toe is en is de kans op miscommunicatie of onenigheid nihil. Vervolgens gaan we aan de slag tot de woning ontruimd is en bezemschoon opgeleverd. Op die manier zorgen we dat huizen in Amsterdam leeggeruimd worden. Ook zijn wij beschikbaar voor de hele regio van Utrecht!

Lege kamer

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.