Kelder opruimen

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Een kelder opruimen is meestal niet een eenvoudige klus. Wij van A-R Woning Ontruimingen nemen graag de werkzaamheden van het opruimen, ontsmetten of schoonmaken van uw kelder van u over en zetten ervaren mensen in 

Dikwijls zijn de kelderruimtes niet van die aard dat iedere volwassen persoon er rechtop in kan staan. Het opruimen of schoonmaken van een kelder is vaak niet eenvoudig en kan extra fysieke belasting met zich meebrengen.

Bovendien zijn vele kelderruimtes vol stof, vuil en mogelijk met ongedierte van verschillende aard. Als daarbij de kelder ook nog eens vochtig is met schimmel tot gevolg begrijpen wij meer dan wie ook dat u het ontruimen van een kelder liever laat doen dan het zelf te doen.

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Mocht uw kelder ook onder water zijn gelopen kunnen wij uw kelder eerst leegpompen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor kelder-, tuin-, zolder- of magazijn opruiming? Wil je meer informatie over onze hulp of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: info@a-rwoningontruimingen.nl of direct via: ‎+31853014556

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.