Zorgkamer ontruimen

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Zorgkamer ontruimen? Een verpleeghuis, verzorgingshuis, aanleunwoning of hospice geven beperkt de tijd om de zorgkamer weer in gereedheid te brengen en bezemschoon op te leveren. A-R Woning Ontruimingen kan u hierin volledig ontzorgen en snel, discreet en efficiënt te werk gaan om de kamer in goede orde op te leveren.

Er zijn verpleeg of verzorgingstehuizen die hier eigen regels voor hebben, vraag altijd hoeveel tijd u gegund wordt. Meestal is dit binnen 5 dagen na overlijden. Vraagt u daarom goed aan het verpleeghuis of verzorgingstehuis binnen welke termijn u de kamer gereed dient te stellen.

Wilt u een ervaren team van mensen inschakelen voor een spoedontruiming van een zorgkamer, binnen 24 uur of de gestelde periode en deze op juiste wijze op te leveren aan de zorginstelling? Dan is A-R Woning Ontruimingen het bedrijf waar u op kunt rekenen.

Wil je meer informatie over onze hulp of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: info@a-rwoningontruimingen.nl of direct via: ‎+31853014556

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Senioren woning ontruimen of Hospice kamer ontruimen

Ruime ervaring met ontruimen

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in diverse ontruimingen en verhuizingen. Zo hebben wij veel kennis en ervaring in woningontruiming en bedrijfsontruiming en zijn wij een goede helpende hand bij het verplaatsen en verhuizen van spullen en inboedel als kleine verhuizer.

A-R Woning Ontruimingen heeft ook ervaring in ouderlijk huis leeghalen in verzorgings- bejaardencentra en /of verpleeghuizen, en het ontruimen op korte termijn of zelfs met spoed. Het moet vaak allemaal snel gebeuren, terwijl uw op zo’n moment al genoeg aan uw hoofd heeft. Op deze momenten bieden wij u de helpende hand ontruimen de kamer en leveren deze en bezemschoon op.

Eventueel kunt u zich ontdoen van inboedel aan A-R Woning Ontruimingen. Wij maken dan met u graag goede afspraken de overname inboedel tegen een eerlijke prijs.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Ontruiming uit handen geven

Vaak is het moeilijke taak voor de familie in een tijd dat ze bezig zijn met het organiseren van een mooie crematie of begrafenisplechtigheid. Bekijk ook eens onze pagina voor het huis ontruimen na overlijden. Hier vertellen wij u meer wat wij kunnen betekenen.

Een integer en ervaren expert komt graag vrijblijvend op locatie om met u de werkwijze en mogelijkheden te bespreken.

Het is van belang dat de familie zijn/haar persoonlijke spullen uitzoekt en meeneemt. Hierna wordt de Zorgkamer c.q. verpleeghuiskamer door ons op fatsoenlijke manier leeggeruimd. Uiteraard alles in goed overleg met de verpleging en rekening houdende met de andere bewoners.

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.