Woningontruiming Leiden

Wij zijn al jaren hét bedrijf voor woningontruimingen in Leiden. Met vakkundig personeel en gespecialiseerde vakkennis zorgen wij ervoor dat elk pand, ongeacht de grootte, efficiënt en zorgvuldig wordt ontruimd. Neem contact met ons op, vraag om advies op locatie en ervaar hoe snel en voordelig wij uw pand kunnen ontruimen.

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Waarom een specialist voor woningontruiming Leiden inschakelen?

A-R Woningontruimingen in Leiden is het betrouwbare adres om uw woning of bedrijf door leeg te laten halen. Wij beschikken over de expertise in het ontruimen van woningen en kantoorpanden van elk formaat. Het is ons doel om een mooie, opgeruimde woning en een tevreden klant achter te laten, nadat wij klaar zijn met uw woningontruiming in Leiden. Wij zijn trots op onze opgebouwde ervaring en kennis die grondig zijn opgebouwd door honderden woningontruimingen te verzorgen. Onze dienst is een vak apart, waarbij emotie een grote rol speelt. Een huisontruiming wordt vaak gedaan onder minder prettige omstandigheden, zoals een echtscheiding, faillissement, emigratie of een overlijden. In dit soort gevallen heb je vaak geen behoefte om ook nog een woningontruiming te doen. Dan is een professioneel ontruimingsbedrijf dat dit voor u kan verzorgen een fijn idee.

A-R Woningontruimingen zorgt ervoor dat uw woning binnen de kortste keren leeg is gehaald. Naast het leeghalen zorgen wij ervoor dat uw woning netjes en schoon wordt achtergelaten. Zo voeren wij ook herstelwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het vullen van gaten in de muren en het weghalen van behang en tapijt. Heeft u spullen die u niet wilt houden? Geen probleem! Wij kunnen namelijk uw inboedel opkopen. De onbruikbare spullen worden gerecycled op een milieuvriendelijke manier tijdens de woningontruiming in Leiden. Naast Leiden zijn wij ook actief in de hele regio van onder andere Amsterdam en Utrecht.

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Hoe verloopt een woningontruiming Leiden

Een woningontruiming heeft een gestructureerde werkwijze die doorgaans altijd hetzelfde is opgebouwd. Het proces kan lichtelijk verschillen afhankelijk van het gekozen ontruimingsbedrijf. Om u een overzicht te geven hoe we bij A-R Woningontruimingen te werk gaan tijdens een ontruiming in Leiden hebben wij het volgende stappenplan voor u opgesteld:

 • Contact: Het proces begint met een kennismakingsgesprek met de eigenaar van de woning of pand. Gedurende het gesprek bespreken we de wensen en eisen van de ontruiming, zoals de datum, de omvang van het werk en mogelijke extra diensten zoals schoonmaken van de woning en het uitvoeren van reparaties. Op basis van deze gegevens stellen wij een op maat gemaakte offerte voor uw woningontruiming.
 • Planning: Zodra de offerte is geaccepteerd maken wij een planning van de woningontruiming. Zo stellen we de datum en tijd vast van de ontruiming en maken we een afspraak over de logistiek. Zo moeten wij het vervoer regelen, beschikbaarheid van mogelijk benodigde apparatuur vaststellen en zorgen dat wij voldoende personeel kunnen inzetten.
 • Ontruiming: Op de dag van de woningontruiming komt ons personeel naar uw woning in Leiden en beginnen we met het leeghalen van de woning en het verwijderen van de gehele inboedel. Dit houdt in dat wij alle meubels, apparaten en persoonlijke bezittingen goed inpakken en veilig vervoeren. In het geval dat er spullen zijn die gerecycled kunnen worden, houden we deze apart.
 • Afval en schoonmaak: Na het verwijderen van de gehele inboedel zullen we zorgen voor de afvoer van het afval. We zorgen ervoor dat het afval op een milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwerkt. Nadat de inboedel en het afval uit het huis is gehaald beginnen wij met de schoonmaakwerkzaamheden. We reinigen de vloeren, ramen, sanitair en keukenapparatuur. Indien nodig kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het repareren van beschadigingen en het schilderen van de muren.
 • Oplevering: Nu dat de woningontruiming in Leiden is voltooid, leveren we de woning op aan de eigenaar. We zorgen dat de woning altijd in nette staat wordt achtergelaten. Op deze manier kan een nieuwe bewoner er meteen in.

Wij zijn werkzaam in:

 • Merenwijk
 • Stevenshof
 • Mors
 • Boerhaave
 • Bos- en Gasthuisdistrict
 • Roodenburg
 • Pesthuiswijk
 • Vogelwijk
 • Zijlwijk
 • Kloosterhof
 • Boshuizen
 • Vreewijk
 • Professorenwijk
 • Cronestein
 • Waardeiland

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Huisontruiming op professionele wijze

Een woningontruiming in Leiden is een vermoeiende klus. Zeker als je het zelf doet. Laat het daarom op een professionele wijze uitvoeren met een erkend bedrijf als A-R Woningontruimingen. Als ervaren ontruimers weten wij precies waar de knelpunten liggen bij een huisontruiming. We weten hoe frustrerend een ontruiming kan zijn en hoe vervelend tijdverlies kan zijn als het niet op een correcte wijze wordt uitgevoerd. Daarom gaan wij gestructureerd te werk en houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens het leeghalen van uw huis. Zo gaan wij effectief te werk en voorkomen wij miscommunicatie

Woningontruiming na een overlijden

Het kan voorkomen dat er een woningontruiming moet plaatsvinden na het overlijden van een dierbare. In dit geval spelen er veel emoties en zijn er veel zaken die geregeld moeten worden, zoals het organiseren van de begrafenis. Het leeghalen van de woning is in dat geval geen hele fijne situatie. A-R Woningontruimingen bestaat om deze last van uw schouders te halen. Wij halen na het overlijden de gehele woning leeg in Leiden. Op deze manier kunt u zich blijven focussen op het rouwproces en de nabestaanden.

Afspraak maken voor een woningontruiming Leiden

Heeft u een woning die binnenkort leeggehaald moet worden? Neem dan contact met ons op en laat de ervaren ontruimers van A-R Woningontruimingen deze volledig voor u te verzorgen. Begin het proces en bel naar 085-3014556 of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Lege kamer

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.