Woningontruiming

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Om de zorgen van het ontruimen van een huis van uw schouders te halen bent u bij ons aan het juiste adres. A-R Woning ontruimingen heeft veel ervaring in huis om het ontruimingsplan in goede banen te leiden. Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en onze klanten zijn tevreden met onze diensten.

Ontruiming bij overlijden of hulp aan senioren:

Bij onze diensten kan het gaan om het ouderlijk huis dat deel uitmaakt van een nalatenschap. Een verhuizing naar een service of seniorenflat of een huis dat verhuur of verkoop klaar moet opgeleverd worden.

Het kan zowel fysiek als emotioneel zwaar zijn om een huis te ontruimen. Wij helpen u maar al te graag door onze bekwame vakmensen in te zetten om u goed van dienst te kunnen zijn. de woningen zullen wij zorgvuldig en bezemschoon opleveren.

Wil je meer informatie over onze hulp of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: info@a-rwoningontruimingen.nl of direct via: ‎+31853014556.

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Effectieve ontruiming bij verkoopklaar maken van woning of pand

Dikwijls moeten woningen of panden ook ontruimt worden voor een bepaalde deadline. Bijvoorbeeld als de verkoopakte bij de notaris getekend moet worden. De koper kan dan leiden dat de gekochte woning goed leeg wordt opgeleverd. Is het pand niet leeg voor de ondertekening van de akte, dan kan de koper steeds aan de notaris vragen om een provisie achter te houden.

De koper kan dan op uw kosten het huis laten ontruimen en betaalt worden door de notaris met de provisie die werd achtergehouden. Het spreekt voor zich dat het beter is om dit zelf in de hand te houden. Meestal geldt; hoe sneller het huis ontruimt is hoe sneller het te huur of te koop kan worden gesteld. Juist daarom kiezen er steeds meer en meer mensen om het huis te laten ontruimen door een gespecialiseerde firma.

De omstandigheden vragen u erom dat u hierin geholpen wordt. Bevindt u zich in deze situatie of wilt u gebruik maken van onze ontruimingsdiensten in het hele land? Vraag ook eens een vrijblijvende offerte aan.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Woning ontruimen op professionele wijze

Onze extra service

U kunt bij een ontruiming of verhuizing samen met andere erfgenamen of betrokkenen bespreken welke spullen u wilt bewaren, deze kan u dan labelen om geen vergissingen te voorkomen. Daarna gaan wij aan het werk en nemen u graag alle zorgen voor het ontruimen van een huis volledig uit handen. In veel gevallen hebben graag enkele geïnteresseerden dat er bepaalde stukken (bijvoorbeeld een mooi kastje dat u graag zou willen), worden geleverd op een adres naar keuze.

Transport of leveringsdiensten kunnen ook in combinatie met het ontruimen van een huis gebeuren. U kunt daarom gebruik maken van onze logistiek, vrachtwagen en ladderlift die dan ook aanwezig zijn.

Elke situatie is anders, standaardtarieven voor het ontruimen van een huis doorgeven is om die reden echt niet mogelijk. Daarom maken wij altijd eerst een persoonlijke afspraak om ter plaatse de woning te bekijken en uw wensen samen met u door te nemen.

Door onze expert die ter plaatse komt, zal een offerte worden opgesteld en aangepast worden naar uw wensen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en gratis.

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.