Woningontruiming Almere

Woont u in de omgeving Almere en bent u nog op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw woningontruiming kan uitvoeren? Dan bent u bij A-R Woningontruimingen aan het juiste adres. Neem contact met ons op, krijg advies op locatie en laat uw woning vakkundig leegruimen door onze ontruimers.

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

In woningontruiming Almere een échte specialist!

Als ervaren partij voor woningontruiming in Almere kunnen we u helpen met het compleet schoon opleveren van uw woning en u daarbij geheel ontzorgen. We kunnen u zelfs helpen met een complete verhuizing daarna, wanneer u bijvoorbeeld naar het centrum Amsterdam wilt verhuizen. De redenen om te kiezen voor een woningontruiming kunnen sterk uiteen lopen. Zo zijn er situaties waarin u de woning wilt laten ontruimen vanwege een echtscheiding, het overlijden van een dierbare of omdat u naar het buitenland emigreert. In zulke gevallen is het begrijpelijk dat er emoties bij een huisontruiming komen kijken. A-R Woningontruiming heeft begrip voor de huidige toestand en houdt rekening met enige wisselingen van uw gemoedstoestand. Wanneer onze professionals uw woning leeghalen doen we alles om u van A tot Z te ontzorgen.

Indien u een woningontruiming in Almere aan ons wilt uitbesteden kunt u contact met ons opnemen. Dan stellen we een offerte voor u op. Wilt u meer informatie over hoe we te werk gaan bij het leegruimen van een huis? Dan kunt u nog een stukje verder lezen!

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Hoe we u kunnen helpen met de woningontruiming Almere

In het geval u de woningontruiming in Almere aan ons team overlaat zullen we te allen tijde op elke manier ontzorgen. We kunnen bijvoorbeeld het afval dat u achterlaat voor u meenemen. We kunnen ook de inboedel van u overnemen, ongeacht om wat het gaat. Dat is voor als u sowieso van plan bent om uw spullen te weg te doen. Is een vereiste voor het verlaten van de woning dat u deze in de originele staat achter laat? Dan zijn onze specialisten in ontruiming ook van de partij om alle vloerbedekking en behang te verwijderen. Zijn er beschadigingen geconstateerd? Dan voeren we de reparaties voor u uit zoals het herstellen van muren door gaatjes op te vullen. Laat u dus uw huisontruiming in Almere doen door A-R Woningontruimingen? Dan heeft u zelf geen zorgen over het ontruimingswerk. Wij zijn u ook graag van dienst in de regio van Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan Zeist en Nieuwegein.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Inboedel opkopen: Een extra service bij woningontruiming in Almere

Bij A-R Woningontruiming bieden we naast het compleet schoon opleveren van uw woning en ontzorging ook de mogelijkheid om uw inboedel op te kopen. Ons ervaren team waardeert uw inboedel zorgvuldig en doet u een eerlijk bod.

Het opkopen van uw inboedel heeft diverse voordelen. U bespaart tijd en moeite, omdat wij de verkoop voor u regelen. Daarnaast dragen we bij aan duurzaamheid door herbruikbare items te doneren of te verkopen, waardoor afval wordt verminderd. Als u ervoor kiest om uw inboedel aan ons te verkopen, zorgen wij voor een vlotte afhandeling en het transport. U hoeft zich geen zorgen te maken over het afvoeren van de inboedel. Het opkopen van inboedel is een optionele service bij onze woningontruiming. Neem contact met ons op voor meer informatie en een passende offerte.

Bij A-R Woningontruiming profiteer je van onze uitgebreide dienstverlening, inclusief het opkopen van uw inboedel. Wij staan garant voor een efficiënte en stressvrije woningontruiming, waarbij we streven naar tevredenheid en duurzaamheid.

Wij zijn werkzaam in:

 • Muziekwijk
 • Stedenwijk
 • Literatuurwijk
 • Kruidenwijk
 • Waterwijk
 • Oostvaardersbuurt
 • Parkwijk
 • Danswijk
 • Eilandenbuurt
 • Bloemenbuurt
 • Regenboogbuurt
 • Filmwijk
 • Seizoenenbuurt
 • Faunabuurt

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Duurzame woningontruiming Almere: Milieuvriendelijk en verantwoord

Bij onze woningontruiming staat duurzaamheid voorop. We streven ernaar om het proces milieuvriendelijk en verantwoord te laten verlopen. Om dit te bereiken, gaan we zorgvuldig om met de inboedel. Herbruikbare items worden gescheiden en gedoneerd aan lokale goede doelen of verkocht via tweedehandswinkels. Op deze manier krijgen ze een tweede leven en verminderen we de hoeveelheid afval.

Voor niet-herbruikbaar materiaal werken we samen met erkende afvalverwerkingsbedrijven om recycling te faciliteren. We zorgen ervoor dat het afval op de juiste manier wordt gesorteerd en verwerkt, met oog voor minimalisatie van milieubelasting. Daarnaast streven we naar efficiënt transport met brandstofzuinige voertuigen en geoptimaliseerde routes om de CO2-uitstoot te verminderen. Met onze duurzame huisontruiming dragen we bij aan een schonere toekomst en bieden we tegelijkertijd een professionele en betrouwbare service.

Laat het ontruimen van uw huis over aan A-R Woningontruimingen Almere

Een huis leeghalen kunnen onze vakmensen prima voor u doen. Wij houden rekening met uw situatie zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Dat u tevreden bent is voor ons een belangrijke zaak en we doen er daarom alles aan dat de oplevering van de woning tot een goed eind wordt gebracht. Voordat de woningontruiming van start gaat hebben we van te voren een gesprek met u zodat we weten wat uw wensen zijn en hoe u het ontruimen graag wilt laten uitvoeren. Zijn er nog wensen van de overledene mocht het een overlijden betreffen? Dan kunnen we dat ook in het plan opnemen. Daarna hoeft u helemaal niets te doen, u hoeft ons enkel aan te geven wat u wilt en wij doen de huisontruiming voor u. Na afloop kunnen we de boel nog schoonmaken als u dit graag wenst.

Als u uw woning laat leegruimen hoeft u tevens geen zorgen te maken over onenigheid. De klant staat bij ons centraal en nemen uw wensen over. Een soepele samenwerking en een tevreden klant is voor ons de hoogste prioriteit. Daarnaast besteden we nog aandacht aan andere zaken zoals het milieu. Bij het ontruimen van een huis kunnen afgedankte spullen die nog in een uitstekende staat verkeren bij een nieuwe eigenaar worden gebracht. We controleren bijvoorbeeld welke meubels gedoneerd kunnen worden aan een stichting of ander doel. Dit heeft bovendien het voordeel dat de kosten voor de afvalverwerking lager uit zullen vallen. En uiteraard is dit de beste keuze wat betreft het milieu en worden anderen er ook nog een plezier mee gedaan!

Lege kamer

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.