Binnen no-time bij u op locatie!

  Als ervaren partij in woningontruiming Almere kunnen we u helpen met het compleet schoon opleveren van uw woning en u daarbij geheel ontzorgen. De redenen om te kiezen voor een woningontruiming kunnen sterk uiteen lopen. Zo zijn er situaties waarin u de woning wilt laten ontruimen vanwege een echtscheiding, het overlijden van een dierbare of omdat u naar het buitenland emigreert. In zulke gevallen is het begrijpelijk dat er emoties bij een huisontruiming komen kijken. A-R Woningontruiming Almere heeft begrip voor de huidige toestand en houdt rekening met enige wisselingen van uw gemoedstoestand. Wanneer onze professionals uw woning leeghalen doen we alles om u van A tot Z te ontzorgen.
  Indien u een woningontruiming in Almere aan ons wilt uitbesteden kunt u contact met ons opnemen. Dan stellen we een offerte voor u op. Wilt u meer informatie over hoe we te werk gaan bij het leegruimen van een huis? Dan kunt u nog een stukje verder lezen!

  Naast Almere zijn wij in de buurt ook actief in Amsterdam, Gooise Meren, Diemen, Abcoude en Duivendrecht.

  Woningontruiming

  Hoe we u kunnen helpen met de huisontruiming in Almere

  In het geval u de woningontruiming in Almere aan ons team overlaat zullen we te allen tijde op elke manier ontzorgen. We kunnen bijvoorbeeld het afval dat u achterlaat voor u meenemen. We kunnen ook de inboedel van u overnemen, ongeacht om wat het gaat. Dat is voor als u sowieso van plan bent om uw spullen te weg te doen. Is een vereiste voor het verlaten van de woning dat u deze in de originele staat achter laat? Dan zijn onze specialisten in ontruiming ook van de partij om alle vloerbedekking en behang te verwijderen. Zijn er beschadigingen geconstateerd? Dan voeren we de reparaties voor u uit zoals het herstellen van muren door gaatjes op te vullen. Laat u dus uw pand door ons ontruimen in Almere? Dan heeft u zelf geen zorgen over het ontruimings werk.

  Offerte aanvragen

  Laat het ontruimen van uw huis over aan A-R Woningontruimingen in Almere

  Een huis leeghalen in Almere kunnen onze vakmensen prima voor u doen. Wij houden rekening met uw situatie zodat u nergens naar hoeft om te kijken. Dat u tevreden bent is voor ons een belangrijke zaak en we doen er daarom alles aan dat de oplevering van de woning tot een goed eind wordt gebracht. Voordat de woningontruiming in Almere van start gaat hebben we van te voren een gesprek met u zodat we weten wat uw wensen zijn en hoe u het ontruimen graag wilt laten uitvoeren. Zijn er nog wensen van de overledene mocht het een overlijden betreffen? Dan kunnen we dat ook in het plan opnemen. Daarna hoeft u helemaal niets te doen, u hoeft ons enkel aan te geven wat u wilt en wij doen de huisontruiming voor u. Na afloop kunnen we de boel nog schoonmaken als u dit graag wenst.

  Als u uw woning in Almere laat leegruimen hoeft u tevens geen zorgen te maken over onenigheid. De klant staat bij ons centraal en nemen uw wensen over. Een soepele samenwerking en een tevreden klant is voor ons de hoogste prioriteit. Daarnaast besteden we nog aandacht aan andere zaken zoals het milieu. Bij het ontruimen van een huis kunnen afgedankte spullen die nog in een uitstekende staat verkeren bij een nieuwe eigenaar worden gebracht. We controleren bijvoorbeeld welke meubels gedoneerd kunnen worden aan een stichting of ander doel. Dit heeft bovendien het voordeel dat de kosten voor de afvalverwerking lager uit zullen vallen. En uiteraard is dit de beste keuze wat betreft het milieu en worden anderen er ook nog een plezier mee gedaan!

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen