Binnen no-time bij u op locatie!

  A-R Woning Ontruimingen heeft jarenlange ervaring in bedrijfsontruiming voor bedrijven, KMO’s en zelfstandige. Verhuis van bedrijf, faillissement, festivalterreinen, bouwwerven en magazijnen. 

  Wilt u de ontruiming van uw bedrijfspand goed regelen, dan hopen wij u graag van dienst te kunnen zijn door onze ervaren vakmensen in te zetten voor uw bedrijfsontruiming. 

  Wij hebben het opruimen van inboedels al ruim 10 jaar onder de knie. De “zonder zorgen” dienstverlening van A-R Woning Ontruimingen haalt bij u graag de lastige klussen van het opruimen van inboedels of ontruimingen uit handen.

  Wil je meer informatie over onze hulp of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: info@a-rwoningontruimingen.nl of direct via: ‎+31853014556

  Woningontruiming

  Ontruiming bedrijfspand door ervaren vakmensen

  Ontruimingen is een dienstverlening die u het beste kunt overlaten aan een gespecialiseerde firma die u volledig ontziet, zodat u uw tijd en energie beter kunt besteden aan de zaken die voor u van belang zijn. 

  Zwaar en intensief fysiek werk, emotioneel mogelijk lastig en logistiek een beproeving.

  Wij zorgen voor ervaren en vriendelijke arbeiders die opruimen en de kunst van de afvalstromen en inboedels beheersen. Tevens plaatsen wij ook afvalcontainers of gebruiken een vrachtwagen/camionette om alles af te voeren. Onze eigen ladderliften die we ter beschikking hebben kunnen eveneens ingezet worden.

  Overnemen inboedel:

  Uiteraard kunnen wij tevens de inboedel die u niet meer wenst te houden van u overnemen. Door goede afspraken met u te maken zorgen we ervoor dat wij u uw overbodige inboedel overnemen. Uiteraard kunnen wij de spullen en inboedel ook overnemen tegen een eerlijke prijs.

  Offerte aanvragen

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen

  Contact

  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen