Binnen no-time bij u op locatie!

  Als u woningontruiming in De Bilt nodig heeft van een specialist die complete ontzorging biedt kunt u zeker bij A-R Woningontruimingen terecht. We hebben er al heel wat jaren in het vak op zitten en kunnen huisontruiming in De Bilt aanbieden onder verschillende omstandigheden waarin het moet worden verricht. De redenen om een woning te ontruimen verschillen sterk, maar veelal gaat het om situaties die doorgaans als somber of emotioneel beladen worden ervaren. Een echtbreuk na een lange relatie, een overlijden van een naaste of een faillissement zijn allemaal zaken die een aanleiding kunnen zijn tot een ontruiming van een huis. Omdat we dit vaak hebben meegemaakt hebben we begrip voor uw situatie en zullen we uw woning met zorg leegruimen. Als professional streven we ernaar om u zo goed mogelijk te ontzorgen en willen dat u als klant onze samenwerking tevreden afsluit.

  Wilt u ook volledig ontzorgd worden bij uw woningontruiming? Schakel dan ons team in en laat een pand op professionele wijze leeghalen. Voor meer informatie kunt u contact met ons ontruimingsbedrijf opnemen, de mogelijkheden bespreken en de offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Dan kunt u verder lezen en erachter komen hoe we een huis in De Bilt voor u kunnen ontruimen en opleveren. Lees over Veenendaal, Zeist en Bunnik anders op deze pagina's!

  Woningontruiming

  Huisontruiming in De Bilt overlaten aan de specialist

  Bent u genoodzaakt uw woning te ontruimen in De Bilt? Dan kunt u ervoor kiezen de huisontruiming over te laten aan onze specialisten. Onze unieke werkwijze is erop gericht de klant zoveel mogelijk in het gehele proces te ontzorgen. Voordat de woningontruiming in De Bilt een aanvang aanneemt nemen we daarom eerst uitgebreid de tijd om samen met u alle opties te behandelen en uw wensen, of eventueel die van de bewoner die is komen te overlijden, in kaart te brengen. Onze ontruimers weten dan precies wat er gedaan moet worden en ontstaan er misverstanden. U kunt dan uw aandacht richten op andere zaken terwijl uw woning ontruimd wordt.

  Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over wat er moet gebeuren met de inboedel die ontruimd moet worden, maar waar u geen eindbestemming voor heeft. Wij kunnen alle bruikbare spullen van u overnemen of opkopen en een nieuwe plek ervoor zoeken. Voor al het materiaal en goederen die onbruikbaar zijn kunnen we na het leeghalen van de woning op de correcte manier verwerken waardoor het milieu er niet onder te lijden heeft. Hierbij werken we snel en efficiënt waardoor het ontruimen van uw huis in De Bilt soepel zal gaan.

  Offerte aanvragen

  Afwerking en oplevering nadat wij uw huis leeghalen

  In de laatste fase van een huisontruiming in De Bilt zal ons ontruimingsbedrijf alle overige klusjes opknappen. A-R Woningontruimingen kan na het leegruimen de vloerbedekking uit alle kamers verwijderen, maar ook het behang van de muren halen als dat gewenst is. Naast herstel van het huis naar de oorspronkelijke staat kan ons team ook reparaties uitvoeren zoals het opvullen van boorgaten die door de tijd heen in de wanden zijn gemaakt. Is alles eenmaal volbracht? Dan kunnen we de ontruimde woning bezemschoon opleveren, zodat u de huissleutel zonder zorgen aan de toekomstige bewoners kunt afgeven.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen