Binnen no-time bij u op locatie!

  Is het noodzaak dat uw woning in Montfoort in korte tijd ontruimd wordt? Dan kunt u met onze woningontruiming daarvoor zorgen terwijl u zich tevens op andere fronten ontzorgd. In veel gevallen is een huisontruiming in Montfoort iets wat ongelegen komt aangezien het vaak gepaard gaat met het overlijden van een familielid, een faillissement, een echtscheiding, maar ook een emigratie. In zulke gevallen is het handiger als een ontruimingsbedrijf al het werk doet, aangezien u ongetwijfeld andere dingen aan uw hoofd zal hebben. Als specialist in het leegruimen van huizen hebben we hier veel ervaring mee en kunnen we het begrip opbrengen wanneer u zich door de situatie emotioneel voelt. Wij begrijpen dat en bieden onze klanten daarom altijd volledige ontzorging aan.

  Moet uw woning ontruimd worden in Montfoort door een professionele partij? Neem dan gelijk contact op met onze ontruimers en plan een afspraak in. Dan gaan we alle punten na over het leeghalen van uw woning en bespreken we wat u daarnaast allemaal geregeld wilt hebben. Bent u nieuwsgierig naar wat we nog meer te bieden hebben op het gebied van woningontruiming? Lees dan verder! Nieuwsgierig naar waar we nog meer in de buurt actief zijn? Lees dan over onder andere Stichtse Vecht, Woerden en De Meern!

  Woningontruiming

  Complete ontzorging met woningontruiming Montfoort

  De tijd rondom een huisontruiming in Montfoort kan veel stress opleveren. Zeker als het niet goed georganiseerd wordt. Daarom is het beter om het ontruimen van uw woning over te laten aan een ervaren ontruimingsbedrijf dat u complete ontzorging biedt. Hiervoor zullen we met u in een eerste contact om de tafel zitten om door te nemen wat u precies ontruimd wilt hebben en waar de spullen naartoe moeten en of u deze verkoopt. Wanneer dat eenmaal allemaal is besproken kunt u ervan op aan dat het werk wordt uitgevoerd zoals u het wilt en hoeft u zich geen zorgen te maken over onenigheid tijdens het leegruimen van het huis.

  We ontzorgen u door bij de ontruiming al het afval mee te nemen en te scheiden. We letten erop dat er geen schadelijke spullen in het milieu terechtkomen en dat alles netjes op de goede manier wordt verwerkt. Wat betreft uw inboedel letten we erop dat alles goed behandeld wordt, zodat het nog bruikbaar en onbeschadigd is wanneer het wordt doorverkocht of weggegeven aan een goed doel. Indien u het wilt kunnen we inboedel van u overkopen ongeacht wat het is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over of u bij een woningontruiming alles wel kwijt kunt.

  Offerte aanvragen

  Het huis ontruimen na een overlijden in Montfoort

  A-R Woningontruimingen verzorgt ook huisontruiming na een overlijden. Het is niet fijn om een dierbare te verliezen en is het begrijpelijk dat u even tijd voor uzelf wilt, maar daarnaast moeten er ook zaken direct geregeld worden wanneer dat gebeurt. Een huis ontruimen is daar één van. In sommige gevallen kan het niet anders dan dat de spullen ontruimd moeten worden, omdat er misschien geen locatie is om ze kwijt te kunnen. In dat geval kan ons ontruimingsbedrijf u helpen om ruimte te creëren in het pand door het leeg te halen. Wij ontzorgen u in alle details, zodat u de tijd heeft om uw verdriet te verwerken.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen