Binnen no-time bij u op locatie!

  Als je op zoek bent naar woningontruiming in Aalsmeer van een professioneel ontruimingsbedrijf kan je dit het beste aan ons uitbesteden. A-R Woningontruimingen heeft een hoop ervaring door de jaren opgedaan en kan u onder allerlei omstandigheden helpen. Niet in alle gevallen is de reden tot een huisontruiming in Aalsmeer een prettige reden. Het overlijden van een dierbare is er een van, maar ook een faillissement of echtscheiding zijn situaties die het ontruimen van een pand noodzakelijk kunnen maken. Tijdens zulke situaties kunnen de emoties hoog oplopen en heeft u het liefst andere zaken aan het hoofd dan het leegruimen van een huis. Als specialist houden we zelfs rekening met uw gemoedstoestand wanneer u een samenwerking met ons gaat en kunt u ervan op aan dat u geheel ontzorgd wordt.

  Benieuwd geworden naar hoe wij uw woning in Aalsmeer ontruimen? Lees dan verder of als u specifieke vragen heeft over onze unieke werkwijze kunt u direct contact met ons opnemen. Is er haast geboden bij het leeghalen? Dan kunt u ons gerust vandaag nog bereiken, we zijn dagelijks lang bereikbaar. Wij zijn ook actief in Amstelveen, Badhoevedorp, Lijnden en Zwanenburg.

  Woningontruiming

  Wij ontzorgen u volledig wanneer we uw woning in Aalsmeer leegruimen

  Op het moment dat u kiest voor ons ontruimingsbedrijf om uw woning in Aalsmeer leeg te ruimen kunt de beste service verwachten. Bij een ontruiming letten we erop dat de klant op ieder front wordt ontzorgd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de details die bij het ontruimen van een huis komen kijken. Zo verwerken we na afloop de afval die is ontstaan en voeren we dat af naar de juiste plekken om het milieu niet te belasten. Inboedel die niet bruikbaar meer is en die u wilt weggooien bij het normale vuil kunnen we in sommige gevallen nog recyclen. Waar het mogelijk is zullen we spullen recyclen. Gaat het om meubels en andere apparaten die het nog prima doen dan kunt u ervoor kiezen om A-R Woningontruimingen deze overbodige bezittingen over te nemen. Dan zorgen wij ervoor dat deze inboedel weer door andere mensen gebruikt kunnen worden.

  Zijn er voorwaarden waar het opleveren van de woning aan moet voldoen? Dan kunt u met onze woningontruiming voor Aalsmeer zorgen dat alles weer in de oorspronkelijke toestand wordt achtergelaten wanneer u het huis eenmaal verlaat. Moet de vloerbedekking eruit gehaald worden? Laat het aan onze specialisten over. Zit er nog behang aan de muren geplakt? Wij halen het weg. Bij de huisontruiming kunnen we ook enkele reparatiewerkzaamheden uitvoeren zoals het opvullen van gaten in de muren.

  Offerte aanvragen

  Woning ontruimen in Aalsmeer overlaten aan een professional

  Laat u de woningontruiming in Aalsmeer over aan ons dan laat u het in handen van een professional. Onze vakmensen streven ernaar om u als klant met 100% tevredenheid het huis achter te kunnen laten. Onze werkwijze om woningen te ontruimen verschilt met die van concurrenten door het persoonlijke karakter. Wij houden rekening met de situatie waarin u zich verkeert en gaan daarom stap voor stap langs alle punten die u graag wilt terugzien tijdens de huisontruiming. U kunt ons bijvoorbeeld ook specifieke wensen van de overledene aan ons doorgeven indien het om een overlijden gaat. Zo is er geen ruis op de lijn en weet iedereen waar die aan toe is bij het leeghalen. A-R Woningontruiming zorgt op die manier voor een prettige samenwerking met u als klant.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen