Huis leeghalen na overlijden

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Na overlijden van een naaste of dierbare komt u terecht in een emotionele periode, waarin u ook veel moet regelen, zoals een begrafenis. Het leeghalen van de woning van de overledene is vaak een enorme intensieve klus. 

Aangezien u het huis leeghalen na overlijden wellicht liever niet zelf uitvoert tijdens uw rouwperiode, heeft u wel een partner nodig die u kunt vertrouwen en waar u de ontruiming werkzaamheden aan wilt overlaten. 

A-R Woning Ontruimingen heeft ervaren mensen in dienst die met een respectvolle wijze omgaan met u, uw naasten en uiteraard uw spullen en inboedel. Wij streven ernaar om zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk te werken, zodat wij u in het ontruimen en opruimen van de woning volledig kunnen ontzorgen. Wij zijn voornamelijk actief in de omgeving voor een huis leeghalen na overlijden in Amsterdam en Utrecht.

Wij voeren deze werkzaamheden al meermalen jaren uit voor uiteenlopende klanten. Zo hebben wij onder andere veel ervaring in het ontruimen van seniorenwoningen.

Wil je meer informatie over onze hulp of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: info@a-rwoningontruimingen.nl of direct via: ‎+31853014556

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Woning ontruimen na overlijden

Wij dragen er zorg aan dat de woning keurig zal worden opgeleverd. Het overlijden is voor iemand altijd een emotioneel moment en dit begrijpen wij als geen ander. Daarom werken wij snel, maar planmatig, om uw woning bijvoorbeeld binnen een dag volledig te ontruimen.

Bij het laten leeghalen en ontruiming van een woning zorgen wij ervoor dat overgebleven meubels, spullen en inboedel goed wordt gelabeld, zodat wij exact weet welke spullen u graag wilt laten verhuizen. U heeft dan eventueel de mogelijkheid om overname inboedel aan A-R Woning Ontruimingen over te laten. Wij zetten ons dan in om de inboedel die u niet meer wenst te behouden een tweede leven te geven voor mensen die het nodig hebben.

Een woningontruiming na overlijden gaat vaak gepaard met het verhuizen van inboedel en spullen. Zo denken wij graag mee bij de kleine verhuizing.

Een specialist van A-R Woning Ontruimingen komt graag vrijblijvend op locatie om de mogelijkheden en werkzaamheden te bespreken. U kunt via onze website een persoonlijke afspraak maken met een expert.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.