Woningontruiming De Meern

Door uw woningontruiming in De Meern vakkundig uit te laten voeren is uw bedrijfspand of woning in de kortste tijd leeg. A-R Woningontruimingen verzorgt al jarenlang ontruimingen in de omgeving van Utrecht en begrijpt dat elke ontruiming uniek, en elke inboedel anders is. Daarom geven wij graag advies op maat, zodat u ten alle tijden weet waar u aan toe bent.

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Uw partner voor een complete woningontruiming De Meern

Is het noodzakelijk voor u om een woningontruiming in De Meern te laten verrichten? Dan kunt u dat uitbesteden aan ons ontruimingsbedrijf. De specialisten die bij ons werken kunnen u op dit gebied geheel ontzorgen. Wanneer uw woning ontruimd wordt in De Meern kan de situatie waarin u zich verkeert ongemakkelijk of stressvol zijn. Denk hierbij aan het ontruimen van woningen door een overlijden in de familie, het afronden van een echtscheiding, een faillissement of een emigratie naar een ver land. Stuk voor stuk zijn het toestanden waarin de emoties hoog kunnen oplopen. Het overlaten van de huisontruiming aan een expert is daarom zeer wenselijk. We streven ernaar om u volledige ontzorging te bieden wanneer we uw woning leegruimen. Zo kunt u zich concentreren op alle andere zaken en heeft u minder afleiding. Een woning leeghalen door een andere partij zorgt zodoende voor meer rust en vermindert u de kans dat er iets verkeerd gaat tot een minimum.

Wenst u ook woningontruiming te ontvangen van een specialist? Maak dan contact met onze ontruimers en plan een afspraak in voor het ontruimen van uw woning in De Meern. U kunt dan bespreken wat uw wensen precies zijn. Mocht u nog meer willen weten over hoe A-R Woningontruimingen uw huis ontruimt dan leest u hieronder verder! Woont u meer in de buurt van Stichtse Vecht, Woerden of Montfoort? Lees dan daar nog even verder!

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Hoe gaan we te werk bij Woningontruiming De Meern?

Wanneer u besluit ons in te schakelen voor woningontruiming in De Meern, stellen we allereerst een duidelijk plan op. Dit plan is gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij willen dat u zich comfortabel voelt bij iedere stap van het proces. Daarom communiceren we helder over wat er gaat gebeuren, welke spullen waar naartoe gaan en hoe we de woning achterlaten. Verder zorgen we ervoor dat persoonlijke en waardevolle spullen apart worden gehouden en op een respectvolle manier worden behandeld. Het kan ook zijn dat u bepaalde meubels wilt bewaren of doorgeven aan familieleden. Dit nemen we allemaal op in ons plan om te zorgen dat de ontruiming vlekkeloos verloopt.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Milieubewuste aanpak tijdens de ontruiming

Tijdens de woningontruiming in De Meern komt er vaak veel afval vrij. We begrijpen dat duurzaamheid en milieu steeds belangrijker worden in onze samenleving. Daarom hebben wij een milieubewuste aanpak. We scheiden het afval en zorgen dat dit op de juiste manier wordt afgevoerd. Ook proberen we zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven door ze te doneren of te recyclen. Op deze manier dragen we bij aan een groenere toekomst en minimaliseren we de ecologische voetafdruk van de ontruiming.

Wij zijn werkzaam in:

  • De Woerd
  • Meerndijk
  • Castellumlaan
  • Leidsche Rijn
  • Parkwijk
  • Veldhuizen
  • Rijnenburg

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Complete ontzorging aangeboden bij woningontruiming De Meern

Bent u van plan om uw huis in De Meern te laten ontruimen door ons team? Dan hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken! We nemen de ontruiming geheel voor u uit handen. Dat is onze manier om u complete ontzorging te bieden. Het enige wat u voor aanvang van de woningontruiming in De Meern hoeft te doen is met ons om de tafel te gaan om uitgebreid om wensen en voorkeuren aan ons door te geven. Wij krijgen dan een goed beeld van hoe u de werkzaamheden wilt hebben verricht. Dan krijgt u tijdens het leegruimen van uw woning geen misverstanden en verloopt de huisontruiming geheel naar wens. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat het afval dat ontstaat tijdens het leeghalen van de kamers netjes wordt weggewerkt. Zijn er nog bepaalde spullen waarvan u zegt dat ze beter verkocht kunnen worden of heeft de vorige bewoner na overlijden nog bepaalde wensen? Dan kunnen we dat na het ontruimen van uw woning opkopen. In het geval er bepaalde spullen zijn die u wilt doneren aan een goed doel dan is dat ook mogelijk.

Opknappen van het huis na het ontruimen

Wat betreft er na de woningontruiming kan gebeuren is tevens uitgebreid qua diensten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de vloerbedekking die er ligt te laten verwijderen. En als er behang op de muren zit kunt u dat door onze specialisten laten weghalen. Zitten er nog gaten in diezelfde muren? Dan vult ons ontruimingsbedrijf die zo voor u op. Geef dergelijke zaken aan het begin van de samenwerking aan ons door, zodat we er rekening mee kunnen houden wanneer we de boel opknappen. Wat betreft huisontruiming in De Meern is er dus heel wat dat we voor u kunnen doen.

Lege kamer

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.