Woningontruiming Maarssen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met uw woningontruiming in Maarssen? Kies dan voor A-R Woningontruimingen. Wij zijn dé specialisten in ontruimingen voor alle en particuliere en bedrijfsruimtes. Neem contact op en plan een afspraak met ons in, zodat we een op maat gemaakte ontruiming voor u op kunnen realiseren.

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Gedegen en snelle woningontruiming Maarssen

Als het om woningontruiming in Maarssen gaat kunnen wij u compleet ontzorgen. Onze ontruimers zorgen ervoor dat het pand wordt ontruimd en opgeleverd zoals u dat wilt. Er zijn diverse situaties waarin een huisontruiming in Maarssen een uitkomst kan bieden. Het kan zijn dat een woning in korte tijd ontruimd moet worden vanwege een overlijden in de familie, een echtbreuk met een geliefde, een emigratie naar een ver oord of een faillissement. Ons ontruimingsbedrijf kan in al die gevallen in de hele omgeving van Utrecht de nodige hulp bieden en het werk verrichten om alles leeg te ruimen. We doen dit snel en efficiënt en houden rekening met hoe u zich op dat moment kunt voelen. Het leegruimen kan gepaard gaan met hevige emoties en daar hebben we begrip voor. Onze vakmensen zullen er alles aan doen om te zorgen dat u er zo min mogelijk van merkt door u compleet te ontzorgen.

Wilt u A-R Woningontruimingen in Maarssen inschakelen om volledig van deze diensten ontzorgd te worden? Neem dan gauw contact met een specialist van ons bedrijf op en laat u informeren over de mogelijkheden omtrent woningontruimingen. Wilt u direct wat meer informatie over hoe we te werk gaan bij het leeghalen? Dan kunt u hieronder verder lezen hoe we een huis ontruimen.

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Geen zorgen meer met onze woningontruiming Maarssen

Het is voor ons belangrijk dat u geheel ontzorgd wordt als u kiest om woningontruiming in Maarssen bij ons ontruimingsbedrijf af te nemen. We zorgen ervoor dat u zelf niets hoeft te doen wanneer de dag van de ontruiming aanbreekt. Onze vakmensen steken de handen voor u uit de mouwen en zorgen dat inboedel zorgvuldig wordt weggehaald en dat afval op de correcte wijze wordt afgevoerd. Waar het mogelijk is zullen we vuil op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze verwerken. Doet u afstand van meubels en andere spullen die na nog goed bruikbaar zijn of had de vorige eigenaar die is komen te overlijden hierover nog wensen? Dan hoeft u geen moeite te doen na het leegruimen van de woning om die bezittingen bij een nieuw persoon te krijgen of het stuk voor stuk te verkopen. Wij kunnen, nadat uw woning ontruimd is in Maarssen, alle inboedel in goede staat opkopen en het een tweede leven geven. Zo hoeft u geen zorgen te maken over uitstekende spullen die de prullenbak in gaan. Het bespaart tevens op de kosten om het afval te verwerken. Als u dus totaal geen zorgen wilt, kies dan voor A-R Woningontruimingen. In de omgeving zijn wij ook beschikbaar voor bijvoorbeeld Woerden, Vleuten, Doorn en Vianen.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Woningontruiming na overlijden Maarssen: Een gevoelige en complexe taak

Bij het overlijden van een dierbare kan het noodzakelijk zijn om de woning te ontruimen. Deze emotionele en tijdrovende taak rust vaak op de schouders van de nabestaanden. Het identificeren en verdelen van persoonlijke bezittingen is een belangrijke stap, waarbij keuzes moeten worden gemaakt over het behouden, doneren, verkopen of weggooien van spullen. Administratieve taken, zoals het opzeggen van abonnementen en het regelen van de post, moeten worden afgehandeld. Het is tevens essentieel om de woning in goede staat achter te laten, inclusief schoonmaakwerkzaamheden en eventuele reparaties. Het inschakelen van een professioneel bedrijf gespecialiseerd in woningontruiming na overlijden kan een waardevolle ondersteuning zijn. Deze experts bieden begeleiding, efficiënte ontruiming en kunnen helpen bij de verkoop van overtollige bezittingen. Woningontruiming in Maarssen na overlijden vereist dus zorgvuldige aanpak. Professionele hulp kan nabestaanden helpen tijd en ruimte te geven om te rouwen en het verlies te verwerken.

Wij zijn werkzaam in:

 • Maarsseveen
 • Maarssen-Broek
 • Maarssen-Dorp
 • Friezenbuurt
 • Molenpolder
 • Bloemstede
 • Boomstede
 • Oud-Zuilen
 • Tienhoven
 • Fazantenkamp
 • Valkenkamp

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Waar bestaan de kosten van een woningontruiming in Maarssen uit?

Een woningontruiming is het proces waarbij een woning leeggehaald wordt, meestal om verschillende redenen zoals verhuizing, overlijden, faillissement of huisuitzetting. Bij een woningontruiming in Maarssen zijn er verschillende kosten waarmee rekening moet worden gehouden. Hieronder bespreek ik enkele belangrijke kostenposten die vaak gepaard gaan met een woningontruiming.

 1. Arbeidskosten: De arbeidskosten vormen een significant deel van de totale kosten van een woningontruiming. Het inhuren van professionele ontruimers of een ontruimingsbedrijf in Maarssen kan nodig zijn, vooral als er grote meubelstukken of zware objecten moeten worden verplaatst. De kosten variëren afhankelijk van het aantal werknemers en de duur van de ontruiming. Reken op een gemiddeld tarief van €25 tot €35 per uur per werknemer.
 2. Verwijderingskosten: Bij een woningontruiming moeten mogelijk ongewenste of overtollige spullen worden verwijderd. Denk hierbij aan meubels, apparaten, elektronica, huisraad en persoonlijke bezittingen. De kosten voor het afvoeren van deze items kunnen variëren, afhankelijk van de hoeveelheid en het soort afval. Sommige spullen kunnen worden gerecycled of gedoneerd, wat de kosten kan verlagen. Reken op ongeveer €200 tot €500 voor het afvoeren van het afval, afhankelijk van de omvang van de ontruiming.
 3. Stortkosten: In sommige gevallen moet het ontruimingsbedrijf afval en andere items naar een vuilstortplaats brengen. De stortkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de hoeveelheid afval dat wordt weggegooid. Het is raadzaam om bij de gemeente Maarssen na te gaan of er specifieke regels of kosten verbonden zijn aan het storten van afval. Reken op stortkosten van ongeveer €50 tot €100 per lading, afhankelijk van de stortplaats en het type afval.
 4. Schoonmaakkosten: Na de ontruiming moet de woning vaak grondig worden schoongemaakt. Dit kan het verwijderen van vlekken, het schoonmaken van tapijten, het reinigen van keukenapparatuur en andere schoonmaakwerkzaamheden omvatten. De kosten variëren afhankelijk van de omvang van de schoonmaakwerkzaamheden en de staat van de woning. Reken op schoonmaakkosten van ongeveer €15 tot €25 per uur per schoonmaker.
 5. Herstel- en reparatiekosten: Als de woning schade heeft opgelopen tijdens het bewonen of als er sprake is van achterstallig onderhoud, kunnen er reparatiekosten zijn. Dit omvat bijvoorbeeld het herstellen van beschadigde muren, vloeren, deuren, sanitair of elektrische systemen. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van de schade en de benodigde reparaties. Reken op herstel- en reparatiekosten vanaf €100 tot enkele duizenden euro’s, afhankelijk van de aard van de schade en de benodigde werkzaamheden.

Het is belangrijk op te merken dat de kosten van een woningontruiming sterk kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en de omvang van het werk dat moet worden verricht. Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende ontruimingsbedrijven en duidelijke afspraken te maken over de kosten voordat u beslist welk bedrijf u wilt inhuren. Zo kunt u een beter inzicht krijgen in de totale kosten van de woningontruiming en kunt u financieel goed voorbereid zijn.

Een goede start met huisontruiming in Maarssen

Zoals eerder gezegd is het voor ons ontruimingsbedrijf erg belangrijk dat de klant tevreden is over het werk dat we leveren. Om die reden pakken we de voorbereiding op de woningontruiming goed aan. We plannen een moment in met de woningontruiming in Maarssen om samen met u alle punten door te nemen die gedaan moeten worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat er zal gebeuren. Dit voorkomt dat er tijdens het leeghalen van het huis onenigheid ontstaat of onnodig oponthoud door onduidelijkheden. Begin uw huisontruiming daarom met een goede start en besteedt dit werk uit aan ons team.

Lege kamer

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.