Binnen no-time bij u op locatie!

  Het ontruimen van een woning in Leerdam kan veel spanning opleveren. Zeker als de woningontruiming het gevolg is van een minder fijne gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan het komen te overlijden van een geliefde, een aangekondigd faillissement, een echtbreuk. In al deze situaties is de kans groot dat u zich niet goed kunt concentreren op de huisontruiming in Leerdam, omdat u simpelweg genoeg andere zaken aan uw hoofd hebt. Een woningontruiming overlaten aan een geschikte partij komt dan goed uit. Als ontruimer weten we dat u misschien niet door een positieve situatie heen gaat of dat u momenteel onder spanning staat. Door ons begrip kunnen we ons aanpassen en weten we u tijdens het leeghalen volledig te ontzorgen.

  Wilt u hulp van een specialist die er alles aan doet om u tevreden te stellen met het leegruimen van uw woning in Leerdam? Dan kunt u gelijk contact opnemen met onze ontruimers en een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek waarin u uw wensen en voorstellen kunt doen. Daarna sturen we u de offerte toe en kunnen we aan de slag met de huisontruiming van uw woning. Wilt u meer weten over onze woningontruimingen in de buurt? Lees dan verder over Stichtse Vecht, Culemborg en Wijk bij Duurstede.

  Woningontruiming

  Hoe we u ontzorgen met woningontruiming in Leerdam

  Het is voor ons erg belangrijk dat u compleet wordt ontzorgd bij een woningontruiming in Leerdam. Als u deze werkzaamheden aan ons overlaat zult u na het maken van de afspraken niets meer er aan hoeven te doen. Elk aspect van de ontruiming nemen we uit handen en houden we rekening mee. Of het nu gaat om het afvoeren van inboedel die u niet meer nodig heeft of dat het gaat om het verwerken van afval. In het eerste geval kijken we of we uw spullen kunnen inkopen waarna we het een tweede bestemming kunnen geven of dat nu een goed doel is of een nieuwe eigenaar. Dat is ook belangrijk als de voormalige bewoner na overlijden nog specifieke wensen hieromtrent had. In het tweede geval kunnen we na het ontruimen van de woning al het afval verzamelen en bepalen hoe het verwerkt moet worden. We hebben hier veel ervaring mee dus gaat het leegruimen en sorteren gemakkelijk en snel in vergelijking wanneer u het zou moeten doen. We proberen hierbij zoveel mogelijk te recyclen. Pas als bepaalde stukken van de inboedel onbruikbaar zijn zullen we het pas weggooien. Zo’n aanpak nastreven wanneer een huis wordt ontruimd is milieuvriendelijker.

  Offerte aanvragen

  Helpen met klusjes naast de huisontruiming zelf

  Verder zullen onze specialisten u niet alleen met het ontruimen van uw huis in Leerdam zelf helpen, maar tevens met alle klusjes die er hiernaast bij komen kijken. Ligt er bijvoorbeeld nog vloerbedekking in de leeggehaalde ruimten die weg moet vanwege een afspraak met de nieuwe bewoners? Dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Dergelijke klusjes kunnen we voor u opknappen mocht dat nodig zijn. Onze ontruimers halen dan het tapijt weg en verwerken het op de correcte manier. Is er in het verleden behangen en moet dat weg? Dan halen onze specialisten dat tevens voor u weg. Boorgaten die hierdoor zichtbaar worden kunnen we opvullen, zodat u na de woningontruiming in Leerdam het pand in perfecte staat kunt opleveren.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen