Binnen no-time bij u op locatie!

  Zoekt u een partij die de huisontruiming in Bunnik voor u goed kan aanpakken? A-R Woningontruimingen is het bedrijf dat u kan helpen met het op professionele wijze ontruimen van woningen en panden in Bunnik. In het leven kan er veel gebeuren waardoor het leegruimen van een huis noodzakelijk kan zijn. Hierbij kunt u denken aan situaties als het emigreren naar een ver land, een verhuizing naar een aanzienlijk kleinere woonruimte en helaas ook een scheiding, een faillissement of een overlijden. Het zijn allemaal zaken die de druk op u kunnen verhogen en waardoor u emotioneel onder spanning kan komen te staan. Ons ontruimingsbedrijf heeft hier ervaring mee en zal er begrip voor hebben wanneer u zich in zo’n situatie verkeert. Ondanks zulke moeilijke situaties zullen we u volledig ontzorgen en u bijstaan wanneer u spullen kwijt moet of als u er een specifieke bestemming voor in gedachte heeft. Welke toestand het ook is waar u woningontruiming voor nodig heeft onze ontruimers helpen u graag!

  Meteen aan de slag met het ontruimen van uw woning? Bel of mail ons dan en maak contact met één van onze specialisten die u te woord kan staan. Dan kunt u bespreken welke diensten u er nog meer bij wilt. Wij kunnen u naast het leeghalen van ruimten ook helpen met enig herstel- en reparatiewerk. Als u meer wilt weten over wat we u kunnen aanbieden in andere steden is het ook mogelijk om verder te lezen over onze ontruiming in Veenendaal, Zeist en De Bilt.

  Woningontruiming

  Waarom u het beste voor onze woningontruiming Bunnik kunt gaan

  Als u uw huis in Bunnik wilt ontruimen heeft u meerdere opties om dat te bewerkstelligen. Waarom u het beste A-R Woningontruimingen kunt kiezen om dit werk te laten verrichten is omdat we u op ieder vlak kunnen helpen in het proces. Gedurende het leegruimen zullen we ervoor zorgen dat uw inboedel met zorg wordt behandeld en in goede staat blijft ook al wilt u er misschien vanaf. Zo kunnen we na de ontruiming deze spullen van u overnemen of het doneren aan een goed doel. Mocht er toch afval tussen zitten wat niet geschikt is om een nieuwe eigenaar voor te vinden dan kunnen we alles netjes voor u sorteren en verwerken.

  Zijn er nog klussen die gedaan moeten worden om het huis na de huisontruiming in Bunnik in tiptop conditie te brengen? Dan is dat geen enkel probleem. Onze specialisten doen klusjes zoals het verwijderen van vloerbedekking dat nog overal ligt. Maar ook het weghalen van behang, zodat de oorspronkelijke muur zichtbaar wordt en het opvullen van boorgaten behoren tot de taken die we kunnen uitvoeren. Zodoende is het voor u mogelijk om het leeghalen én het bezemschoon opleveren van de woning door ons te laten doen.

  Offerte aanvragen

  Een goede voorbereiding voor het ontruimen

  Om de woningontruiming in Bunnik in goede banen te brengen houden we voor alle werkzaamheden eerst een gesprek met u. Hierin nemen we dan alle punten door die u gedaan wilt hebben en of er nog dingen zijn waar we rekening mee moeten houden. Dat laatste is zeker belangrijk als de hoofdbewoner door overlijden er niet meer is. Is dat eenmaal bekend en zijn de afspraken over het ontruimen van het huis gemaakt? Dan gaan we aan de slag en komt u niet voor verrassingen te staan, omdat de voorbereidingen zijn getroffen.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen