Kleine verhuizing

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Gaat u binnenkort verhuizen? Als u een bedrijf zoekt die met professionele verhuizers die uw kleine verhuizing kunnen regelen, dan bent u aan het goede adres bij A-R Woning Ontruimingen wij nemen graag uw zorgen uit handen om de kleine verhuizing tegen een eerlijke en voordelige prijs op ons te nemen.

Particuliere verhuizingen:

Is bijvoorbeeld uw zoon of dochter van plan op eigen benen te gaan staan? Dan kunt u bij A-R Woning Ontruimingen terecht voor een kleine verhuizing van het ouderlijk huis naar de nieuwe woning. Wij zijn voor allerlei soorten verhuizingen in te schakelen en deinzen niet weg voor het zware werk of complexe verhuizing naar een nieuwe plek.

Voor zo’n kleine verhuizing betaalt u bij ons natuurlijk een scherpe prijs! Omdat er bij minder spullen minder mankracht en een kleinere bus nodig is, kunnen wij snijden in de kosten.

De kosten van een verhuizing hoeven niet duur te zijn. Samen met u bekijken we de te verhuizen spullen en schatten onze ervaren medewerkers nauwkeurig in hoeveel ruimte en tijd we nodig hebben. Zo worden de verhuiskosten voor u op maat gemaakt en betaalt u nooit teveel!

Bent u daarom benieuwd naar de mogelijkheden en ontvangt u graag gratis advies over het plannen en organiseren van uw verhuizing? Geen probleem, wij helpen u graag verder en daarom kunt u contact met ons opnemen via: info@a-rwoningontruimingen.nl en direct via: +31853014556.

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Hulp bij verhuizen

Of u nu veel spullen wilt vervoeren of slechts een kleine verhuizing nodig hebt, A-R Woning Ontruimingen biedt verhuisdiensten voor elk budget. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste innovatieve hulpmiddelen brengen wij uw dierbare spullen heelhuids op de plaats van bestemming. Bij A-R Woning Ontruimingen doen we niet alleen kleine verhuizingen, zeker ook voor de grotere verhuizingen.

Wij hebben diverse vervoersmiddelen en materialen beschikbaar om uw verhuizing zo planmatig en zorgvuldig te laten verlopen als mogelijk. Uiteraard bespaart u ook kosten, omdat wij een speciale verhuisbus hebben en u geen grote verhuis vrachtwagen hoeft in te huren.

Zo zijn onze verhuizers ook expert in bijzonder object verhuizing. Denk hierbij aan pianovervoer of antieke raamkasten. Met grote zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw spullen veilig worden verhuisd.

Ook kunt u bij ons uw spullen tijdelijk veilig opslaan. Vraag online alvast vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.