Binnen no-time bij u op locatie!

  Er zijn tal van scenario's te bedenken waarin een woning ontruimd dient te worden. Woningontruiming in Houten kan noodzakelijk zijn wanneer u er bijvoorbeeld voor hebt gekozen om te emigreren, maar ook andere minder prettige situaties kunnen een oorzaak zijn. Huisontruiming wordt ook ingezet na het overlijden van een vriend of familielid, in het geval er een faillissement aan komt en tevens bij een echtscheiding. Elk van die situaties kan uw gemoedstoestand emotioneel en instabiel maken. Daarom bieden we als ontruimingsbedrijf voor de regio Houten professionele diensten waarmee we u compleet kunnen ontzorgen. We hebben daarmee begrip voor de omstandigheden waarin u zich verkeert en doen er alles aan dat u het leegruimen van uw huis als soepel en vlot ervaart, zodat u het snel achter de rug heeft. Een woning laten ontruimen in Houten hoeft daarom niet stressvol en vervelend te zijn als u het uitbesteedt.

  Wenst u ook woningontruiming die uitgevoerd wordt door een professional? Kom dan in contact met een van onze specialisten in het leeghalen van woningen en maak een afspraak, bespreek alle punten en ontvang de offerte. Wilt u liever nog even doorlezen? Dan komt u te weten hoe we als ontruimers ervoor zorgen dat uw huis in Houten ontruimd en perfect opgeleverd wordt. Wilt u weten hoe we werken in Veenendaal, Vianen, Nieuwegein of IJsselstein? Lees op één van deze specifieke pagina's dan verder!

  Woningontruiming

  Zonder zorgen complete woningontruiming Houten

  Bij een woningontruiming in Houten komt de nodige spanning. Er zijn vele zaken waar rekening mee gehouden moet worden als een woning ontruimd wordt. Dat de inboedel eruit moet is een gegeven, maar wat dan? Gaat alles naar de kraak? Dat zou zonde zijn en schadelijk voor het milieu waar ook nog eens extra afvalkosten bij komen kijken. Onze specialisten halen uw huis niet alleen leeg, maar helpen u ook met het vinden van een nieuwe bestemming voor spullen die u kwijt wilt en nog geen plek voor hebt. Het verwerken van afval laat u aan ons over. Wij zorgen ervoor dat vuil en onbruikbaar goed op de juiste wijze wordt afgebroken en verwerkt. Is er nog inboedel die u wilt verkopen? Dan kunnen wij het na de huisontruiming in Houten van u overnemen. En als in het geval van een overlijden kunt u de wensen van de overledene aan ons duidelijk maken.

  Verder kunnen er nog klussen nodig zijn om het pand opleverbaar te maken. Indien het ontruimen van de woning niet het enige is wat gedaan moet worden dan kunnen we u op bepaalde vlakken eveneens helpen. Het weghalen van behang van de muren, het opvullen van gaatjes die daarbij zichtbaar worden of het verwijderen van vloerbedekking zijn enkele taken die we voor u na de woningontruiming kunnen verrichten. En als afsluiter kunnen we na afloop alles voor u bezemschoon maken. Uw ontruimde huis in Houten is dan in goede staat om te overhandigen aan de nieuwe bewoners.

  Offerte aanvragen

  Een goed voorbereide woningontruiming in Houten

  Een goed begin is het halve werk zegt men, maar voor onze woningontruiming in Houten betekent het dat we de klant tegemoet komen. Dat de klant tevreden is na het leegruimen en schoonmaken van het huis is bij ons een belangrijk punt. Door goed voorbereid te zijn kunnen we als ontruimingsbedrijf ervoor zorgen dat er geen onenigheid ontstaat gedurende het ontruimen en weet u waar u aan toe bent. Daarom gaan we eerst met u om de tafel zitten om alles te bespreken en uit te stippelen voordat we beginnen met de ontruiming zelf. Door van tevoren alles duidelijk te hebben afgesproken zult u de huisontruiming als prettig en soepel ervaren.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen