Woningontruiming Houten

Een woningontruiming in Houten kan een ingrijpende en emotionele klus zijn. In sommige gevallen is het niet mogelijk om deze zelf uit te voeren als er bijvoorbeeld een tijdsdruk op zit voor een opleverdatum. In dit soort gevallen wilt u een betrouwbare partij die uw zorgen uit handen neemt. Neem contact op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen.

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Zorgeloze aanpak met onze woningontruiming Houten

Er zijn tal van scenario’s te bedenken waarin een woning ontruimd dient te worden. Woningontruiming in Houten kan noodzakelijk zijn wanneer u er bijvoorbeeld voor hebt gekozen om te emigreren, maar ook andere minder prettige situaties kunnen een oorzaak zijn. Huisontruiming wordt ook ingezet na het overlijden van een vriend of familielid, in het geval er een faillissement aan komt en tevens bij een echtscheiding. Elk van die situaties kan uw gemoedstoestand emotioneel en instabiel maken. Daarom bieden we als ontruimingsbedrijf voor de regio Houten professionele diensten waarmee we u compleet kunnen ontzorgen. We hebben daarmee begrip voor de omstandigheden waarin u zich verkeert en doen er alles aan dat u het leegruimen van uw huis als soepel en vlot ervaart, zodat u het snel achter de rug heeft. Een woning laten ontruimen hoeft daarom niet stressvol en vervelend te zijn als u het uitbesteedt.

Wenst u ook woningontruiming in Houten die uitgevoerd wordt door een professional? Kom dan in contact met een van onze specialisten in het leeghalen van woningen en maak een afspraak, bespreek alle punten en ontvang de offerte. Wilt u liever nog even doorlezen? Dan komt u te weten hoe we als ontruimers ervoor zorgen dat uw huis ontruimd en perfect opgeleverd wordt. In de hele omgeving zijn wij beschikbaar voor woningontruiming in Utrecht. Zo dus ook in Veenendaal en Woerden bijvoorbeeld.

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Duurzaamheid en hergebruik bij woningontruiming Houten

Bij een ontruiming is er ook een grote verantwoordelijkheid voor het milieu. In het huidige klimaat is het belangrijk dat ontruimingsbedrijven rekening houden met duurzaamheid. Niet alles wat uit een huis komt is direct afval. Veel voorwerpen kunnen hergebruikt worden, hetzij door te doneren aan goede doelen, hetzij door te verkopen. Voorwerpen met emotionele waarde kunnen worden bewaard voor familieleden.

Het is onze missie bij woningontruiming in Houten om zo veel mogelijk materialen en spullen te hergebruiken. We hebben samenwerkingsverbanden met lokale liefdadigheidsinstellingen en tweedehandswinkels waar we bruikbare items naartoe brengen. Ook recyclen we materialen waar mogelijk om de impact op het milieu te minimaliseren. Het is een win-win situatie: het helpt de planeet en kan ook kosten besparen op het gebied van afvalverwijdering.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Waarom kiezen voor ons ontruimingsbedrijf Houten?

Als u zich in een situatie bevindt waarbij een woning in Houten ontruimd moet worden, wilt u natuurlijk zeker weten dat u de juiste keuze maakt voor een ontruimingsbedrijf. Wat onderscheidt ons van andere bedrijven?

Ten eerste hebben we jarenlange ervaring in het vak. Dit betekent dat we elke uitdaging hebben gezien en erop voorbereid zijn. Ten tweede hebben we een gepassioneerd team dat zich inzet voor het leveren van uitmuntende diensten. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de beste ontruimingspraktijken.

Daarnaast hechten we veel waarde aan communicatie. We houden u op de hoogte bij elke stap, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene verrassingen. Tot slot bieden we concurrerende prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit. Ook in de hele omgeving van bijvoorbeeld Leiden!

Wij zijn werkzaam in:

 • Hofstad
 • Loerik
 • De Weerwolf
 • Schonauwen
 • Wulven
 • Tiellandt
 • Schonenburg
 • De Geer
 • Overdam
 • Leebrug
 • Wernaar
 • De Hoon
 • Molenbuurt
 • Tull en Het Waal
 • ‘t Goy
 • Schalkwijk

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Zonder zorgen complete woningontruiming Houten

Bij een woningontruiming in Houten komt de nodige spanning. Er zijn vele zaken waar rekening mee gehouden moet worden als een woning ontruimd wordt. Dat de inboedel eruit moet is een gegeven, maar wat dan? Gaat alles naar de kraak? Dat zou zonde zijn en schadelijk voor het milieu waar ook nog eens extra afvalkosten bij komen kijken. Onze specialisten halen uw huis niet alleen leeg, maar helpen u ook met het vinden van een nieuwe bestemming voor spullen die u kwijt wilt en nog geen plek voor hebt. Het verwerken van afval laat u aan ons over. Wij zorgen ervoor dat vuil en onbruikbaar goed op de juiste wijze wordt afgebroken en verwerkt. Is er nog inboedel die u wilt verkopen? Dan kunnen wij het na de huisontruiming in Houten van u overnemen. En als in het geval van een overlijden kunt u de wensen van de overledene aan ons duidelijk maken.

Verder kunnen er nog klussen nodig zijn om het pand opleverbaar te maken. Indien het ontruimen van de woning niet het enige is wat gedaan moet worden dan kunnen we u op bepaalde vlakken eveneens helpen. Het weghalen van behang van de muren, het opvullen van gaatjes die daarbij zichtbaar worden of het verwijderen van vloerbedekking zijn enkele taken die we voor u na de woningontruiming kunnen verrichten. En als afsluiter kunnen we na afloop alles voor u bezemschoon maken. Uw ontruimde huis in Houten is dan in goede staat om te overhandigen aan de nieuwe bewoners.

Een goed voorbereide woningontruiming in Houten

Een goed begin is het halve werk zegt men, maar voor onze woningontruiming in Houten betekent het dat we de klant tegemoet komen. Dat de klant tevreden is na het leegruimen en schoonmaken van het huis is bij ons een belangrijk punt. Door goed voorbereid te zijn kunnen we als ontruimingsbedrijf ervoor zorgen dat er geen onenigheid ontstaat gedurende het ontruimen en weet u waar u aan toe bent. Daarom gaan we eerst met u om de tafel zitten om alles te bespreken en uit te stippelen voordat we beginnen met de ontruiming zelf. Door van tevoren alles duidelijk te hebben afgesproken zult u de huisontruiming als prettig en soepel ervaren.

Lege kamer

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.