Woningontruiming Utrecht

Ieder huis en elke inboedel zijn uniek. Daarom pakken wij uw woningontruiming in Utrecht zorgvuldig en persoonlijk aan en bieden wij u een vrijblijvend advies op locatie aan waarbij onze expert alles met u bespreekt. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten en kunnen wij efficiënt en discreet uw woning ontruimen.

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Met een woningontruiming Utrecht volledig ontzorgd!

Bent u op zoek naar een specialist voor een woningontruiming in Utrecht? In dat geval kunnen we u uitstekend helpen! Er zijn vele situaties in te beelden waarin een huisontruiming van pas komt. Het leeghalen van een woning kan vereist zijn indien u emigreert, maar ook wanneer u op het punt staat een echtscheiding door te maken, een faillissement moet aanvragen of wanneer uw huis leeggehaald moet worden na overlijden. Deze situaties zijn stuk voor stuk erg stressvol en kunnen tot hevige emoties leiden. Bij het ontruimen van een woning houden we hier rekening mee. We kunnen zelfs uw inboedel opkopen in Utrecht als u dit zou willen. We hebben hier als ontruimingsbedrijf veel ervaring mee. Dus u kunt zich gerust voelen wanneer we u geheel ontzorgen met het leegruimen. Klanttevredenheid is één van de speerpunten van A-R Woningontruimingen.

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u dat uw woning ontruimd wordt? Neem dan contact op met onze vakmensen en maak een afspraak. We nemen dan alles samen met u door wat u gedaan wilt hebben en sturen u de offerte op. Als u nog wat meer wilt weten over hoe we de woningontruiming in Utrecht verzorgen? Lees dan snel verder op deze pagina. In de regio zijn wij onder andere actief voor een woningontruiming in Zeist, Maarssen en Woerden.

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Beste keuze voor woningontruiming Utrecht!

Is uw keuze gevallen op ons ontruimingsbedrijf om uw woning te ontruimen? Dan kunt u met een woningontruiming in Utrecht een complete ontzorging van onze kant verwachten, wat extra fijn is als u al veel dingen aan uw hoofd heeft! Wilt u bijvoorbeeld dat uw spullen na het leegruimen van het huis worden verkocht dan hoeft u geen koper te zoeken. Onze ontruimers in de Domstad kunnen de inboedel van u inkopen en overnemen. Het maakt hierbij niet uit om wat voor bezittingen het gaat. Met de huisontruiming zorgen wij er op onze beurt weer voor dat uw voormalige inboedel terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Weggooien is zonde en bovendien slechter voor het milieu. Door na een woningontruiming in Utrecht op deze wijze van spullen afstand te doen bespaart u tevens op de afvalverwerkingskosten. Als het niet anders kan dat bezittingen na het leeghalen van uw huis bij het vuil kunnen, omdat deze simpelweg te oud of bij voorbaat al onbruikbaar waren, dan zorgen onze vakspecialisten ervoor dat het goed en wel verwerkt wordt.

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

Hoe ziet de werkwijze van een woningontruiming Utrecht eruit?

Een woningontruiming volgt over het algemeen een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat het proces efficiënt en georganiseerd verloopt. Hoewel de specifieke werkwijze kan variëren afhankelijk van het gekozen ontruimingsbedrijf, zijn er enkele algemene stappen die meestal worden gevolgd. Hieronder beschrijven we hoe de werkwijze van een woningontruiming in Utrecht er bij ons uitziet:

 1. Kennismaking en offerte: Het proces begint met een kennismakingsgesprek met u als de eigenaar van de woning. Tijdens dit gesprek worden de specifieke wensen en eisen besproken, zoals de gewenste datum van de ontruiming, de omvang van het werk en eventuele extra diensten zoals schoonmaak of reparaties. Op basis van deze informatie wordt er een offerte opgesteld met een prijsindicatie voor de woningontruiming.
 2. Planning en logistiek: Zodra de offerte is geaccepteerd, wordt er een planning gemaakt voor de woningontruiming. Dit omvat het vaststellen van de datum en tijd waarop de ontruiming zal plaatsvinden. Ons ontruimingsbedrijf zal ook afspraken maken over de logistiek, zoals het regelen van vervoer, het huren van eventuele benodigde apparatuur en het inzetten van voldoende personeel.
 3. Verwijdering van inboedel: Op de afgesproken dag komt het team van A-R Woningontruimingen naar uw woning in de Domstad. We zullen beginnen met het leeghalen van de woning en het verwijderen van de inboedel. Dit omvat het verpakken en veilig vervoeren van meubels, apparaten, persoonlijke bezittingen en andere items. Als er items zijn die gerecycled kunnen worden of geschikt zijn voor donatie, zullen deze apart worden gehouden.
 4. Afvoer van afval: Na het verwijderen van de inboedel zullen we zorgen voor de afvoer van afval. Dit omvat het sorteren van het afval en het naar de juiste vuilstortplaats brengen. We zorgen ervoor dat het afval op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwerkt.
 5. Schoonmaak en herstelwerkzaamheden: Nadat de woning is ontruimd en het afval is afgevoerd, zal het team van ons ontruimingsbedrijf zich bezighouden met de schoonmaak van de woning. Dit omvat het reinigen van oppervlakken, vloeren, ramen, sanitair en keukenapparatuur. Indien nodig kunnen er ook herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het repareren van beschadigingen of het schilderen van muren.
 6. Oplevering van de woning: Na de voltooiing van de huisontruiming, schoonmaak en eventuele herstelwerkzaamheden wordt de woning opgeleverd aan de eigenaar of verhuurder. We zorgen er altijd voor dat de woning in een schone en nette staat verkeert, klaar voor eventuele nieuwe bewoners of verdere verwerking.

Het is belangrijk op te merken dat de werkwijze van een woningontruiming in Utrecht kan variëren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden en de afspraken met het ontruimingsbedrijf. Het is raadzaam om vooraf duidelijke communicatie te hebben met het gekozen bedrijf, zodat alle aspecten van de woningontruiming helder zijn en beide partijen op dezelfde pagina staan.

Ook zijn wij beschikbaar voor de hele wijde regio van Amsterdam en Leiden. Gaat u dus bijvoorbeeld verhuizen naar een stad in deze regio en heeft u daar hulp bij nodig, dan kunnen wij u daarbij ook van dienst zijn!

Wij zijn werkzaam in:

 • Bunnik
 • De Bilt
 • De Meern
 • Groenekan
 • Houten
 • Jutphaas
 • Oudwijk
 • Leidsche Rijn
 • Lunetten
 • Maarssen
 • Oud Zuilen
 • Hoograven
 • Vleuten
 • Voordorp
 • Dichterswijk
 • Zeist

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Goede oplevering na huisontruiming Utrecht

Een andere reden dat A-R Woningontruiming de beste keuze is voor huisontruiming is dat u uw woning in perfecte staat kunt opleveren met onze hulp. Naast dat we een huis ontruimen en alle inboedel naar de juiste plekken brengen zorgen we ervoor dat de ruimten in orde worden achtergelaten. Er is een grote kans dat u zich aan bepaalde voorwaarden moet houden wil u het pand kunnen willen afstaan aan de nieuwe bewoners of de eigenaar. Eén van die voorwaarden kan zijn dat u na het leegruimen al de vloerbedekking uit alle kamers en gangen moet halen. Of u bent verplicht om de muren kaal op te leveren. Dus als er nog behang op zit moet dat nog verwijderd worden. In dit soort gevallen staan onze specialisten paraat om u niet alleen met het ontruimen van het huis te ondersteunen, maar dus ook herstel- en reparatiewerk. Gaatjes opvullen die door het boren zijn ontstaan of scheuren die in de wanden zijn gekomen zijn klusjes die daar ook onder vallen. Wilt u dus een goede oplevering van uw huis na uw woningontruiming in Utrecht dan kunt u ons hier uitstekend voor inzetten.

Volledige ontzorging met het huis leeghalen na overlijden Utrecht

Een overlijden kan onverwacht komen en daarmee een hoop stress met zich meebrengen. Het is dan ook begrijpelijk dat u dan even de tijd voor uzelf wilt hebben om samen met andere nabestaanden het verdriet te verwerken en de begrafenis te regelen. Als er dan nog een woningontruiming van het huis in de Domstad bijkomt, kan dat net teveel zijn. Dat u hierbij ondersteund wordt in plaats dat u alles zelf moet doen is daarom gewenst. Al het regelwerk kan ons ontruimingsbedrijf voor u uit handen nemen zo het leeghalen van de woning, het vervoeren van meubels en het schoon opleveren van alle leefruimten voor u organiseren. Zo hoeft u geen zorgen te maken over dit onderdeel en kunt u alle aandacht richten op wat voor u op dat moment belangrijk is. Na het ontruimen van de woning brengen we alle spullen netjes weg en repareren en herstellen we wat we kunnen. Dan heeft u altijd de tijd om te rouwen tijdens de woningontruiming na een overlijden in Utrecht.

Onze werkwijze bij het leeghalen van een huis

Indien u met A-R Woningontruimingen in zee gaat zal het leeghalen van uw bedrijfspand of huis professioneel en efficiënt verlopen. Onze werkwijze is erop gericht om altijd goed voorbereid te werk te gaan voordat we beginnen met ontruimen. Om die reden gaan we in het begin altijd even met u om de tafel zitten. Dan behandelen we al uw wensen en voorkeuren en weten we na afloop precies wat we moeten doen. Hierdoor ontstaan er geen misverstanden of onenigheid op de dag dat de huisontruiming in Utrecht plaatsvindt. Zo kunt u alle taken gerust aan ons gevens, zodat u er geen omkijken meer naar hebt!

Lege kamer

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.