Opruimen inboedel

In 2 minuten een afspraak

Vraag een offerte aan

Binnen no-time bij u op locatie!

Een inboedel opruimen is een zware klus. Naast het gesjouw met meubels komen er ook vaak emoties bij kijken. En zo’n ontruiming komt altijd op een moment dat je agenda overvol zit. De medewerkers van onze Inboedelservice helpen je graag. Goed geregeld!

Een ruimte of compleet huis leeghalen? Wij helpen je daar graag mee. Wij hebben veel ervaring met het ontruimen van een kamer, appartement of woning. Wij helpen je dan ook graag om deze klus te klaren. Onze medewerkers nemen op verzoek de inboedel mee. Daarbij kijken ze meteen welke spullen voor hergebruik in aanmerking komen. Dat is wel zo prettig.

Als je onze inboedelservice belt, komt er altijd eerst een medewerker bij je langs om de goederen te inventariseren. Wij schakelen dan snel, om vervolgens efficiënt te werk te kunnen gaan tijdens de afspraak.

Wil je meer informatie over onze hulp of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via: info@a-rwoningontruimingen.nl of direct via: ‎+31853014556

Leeggeruimde kamer

Vrijblijvend advies en prijsopgave

A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service!

gr. Gerda van Dongen
Review
Goede service

Overname inboedel

Alle roerende zaken (inboedel) nemen wij graag van u over. Welke inboedel dit exact is wordt duidelijk in de voorinspectie. Waar een van onze expert samen met naar welke inboedel ter overname worden gesteld of welke inboedel bijvoorbeeld moeten worden verhuisd naar een andere locatie. Wij kunnen u namelijk ook helpen bij een kleine verhuizing.

Bij A-R Woning Ontruimingen staat flexibiliteit hoog in het vaandel en wij maken graag met u duidelijke transparante afspraken. Zo hebben wij door de jaren veel voor onze klanten en partners kunnen betekenen. Bekijk gerust onze website of neem contact op bij vragen of als u meer wilt weten over onze diensten en mogelijkheden.

In samenwerking met ons kunt u spullen en inboedel een tweede kans geven voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Wij ontzorgen u graag volledig door met een professioneel en ervaren team van mensen uw ontruiming of verhuizing te regelen. De inboedel die wij overnemen komen altijd goed terecht, en u bent ook milieuvriendelijk bezig!

Woningontruiming

Een aantal van onze projecten

Project 1
Project 2

We ruimen uw woning op
in 3 stappen

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een vrijblijvende afspraak op locatie.

Advies op locatie

Wij komen naar u toe, op locatie bespreken wij uw wensen om vervolgens een exacte prijs te berekenen.

Wij gaan direct aan de slag

Wilt u met ons samenwerken? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en starten wij zo spoedig mogelijk!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.