Binnen no-time bij u op locatie!

  Indien er specialisten nodig zijn om een woningontruiming in Vianen voor u te regelen dan is ons ontruimingsbedrijf uitstekend inzetbaar. Wij ontzorgen u op ieder vlak en leveren het huis schoon op. De situaties waarin het leeghalen van een woning in Vianen noodzakelijk kan zijn zijn bijvoorbeeld een echtscheiding, het overlijden van een dierbare of omdat u van plan bent om binnenkort te emigreren. Het is niet ongebruikelijk dat er bij een huisontruiming een hoop emoties omhoog komen. Bij A-R Woningontruimingen hebben we hier veel begrip voor en weten onze ontruimers rekening te houden met hoe uw situatie op dit moment is. Wanneer we uw woning ontruimen zorgen we ervoor dat uw spullen met zorg worden behandeld en dat u zo min mogelijk spanning ervaart tijdens dit proces. Onze specialiteit is om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen op het moment dat een huis ontruimd wordt.

  Wilt u het ontruimen van uw woning in Vianen aan een professional overlaten? Neem dan meteen contact op met een van onze specialisten en bespreek de opties. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over hoe we als ontruimer te werk gaan? Lees dan op deze pagina verder over wat we bij een woningontruiming nog meer aanbieden. Lees anders op een pagina over de stad die meer van toepassing is zoals IJsselstein, HoutenNieuwegein of Veenendaal.

  Woningontruiming

  Woningontruiming Vianen uitbesteden voor algehele ontzorging

  Indien u graag van algehele ontzorging wilt genieten tijdens uw woningontruiming in Vianen dan kunt u het beste onze experts voor dat werk inschakelen. We zullen u ontzorgen door alle ontruimingswerkzaamheden uit handen te nemen. Ons ontruimingsbedrijf zal bijvoorbeeld het afval dat tijdens het leegruimen wordt geproduceerd afvoeren. We zijn milieugericht ingesteld en zullen er daarom rekening mee houden hoe afval op de juiste manier wordt verwerkt. Daarnaast zullen we spullen die nog goed gebruikt kunnen worden niet zomaar weggooien. Nadat een woning ontruimd is kunnen we dergelijke inboedel van u kopen om er een nieuwe bestemming voor te vinden. Hiervoor zullen we aan het begin van het project aan u vragen om een keer alle punten door te nemen die gedaan moeten worden. Dan weten we wat uw wensen zijn of die van de vorige bewoner na een overlijden, hoe u het bij het leeghalen aangepakt wilt hebben, welke spullen moeten blijven en welke weg mogen. Wilt u dus dat uw voormalige bezittingen goed terechtkomen bij uw huisontruiming in Vianen? Dan is het zaak dat u ons de ontruiming laat doen!

  Offerte aanvragen

  Service na huisontruiming in Vianen

  Nadat we de boel hebben ontruimd is het vaak nog niet klaar. Een woning ontruimen is één ding, maar het huis zal ook nog opgeleverd moeten worden. Hierbij kunnen specifieke voorwaarden om de hoek kijken. Zo kan het zijn dat u verplicht bent om het tapijt weg te halen, maar dat u wel andere zaken aan uw hoofd hebt. Dit is ook van toepassing op behang dat nog op de muren zit en de gaten die in de muur zitten. Deze klussen kunnen erbij komen indien het pand eenmaal is leeggeruimd. Om u daarin volledig te ontzorgen bieden we nog de service aan om ook dit voor u op te pakken. Ons ontruimingsbedrijf haalt het behang weg, vult de gaten op en verwijderd de vloerbedekking na een woningontruiming in Vianen als u dat wenst.

  Woningontruiming Professional

  Vrijblijvend advies en prijsopgave

  Offerte aanvragen Contact
  Beoordeling oude mevrouw

  Goede service!

  A-R woning ontruimingen heeft ons keurig geholpen bij het leeghalen van onze woning, ze waren netjes op tijd klaar zoals afgesproken. Bedankt voor de goed service!

  gr. Gerda van Dongen